+382 30 550 554

Bulevar Revolucije G-11, 85000 Bar, Crna Gora

triangle
About Us

Infrared Finske saune

Rondium infracrvena kabina

Rondium infracrvena kabina izrađena je od različitih drvenih materijala u kombinaciji s metalnim elementima. Ukrasni vanjski luk od nehrđajućeg čelika opremljen sa tri LED svjetla daje Randium modelu stilski jedinstven i moderan izgled.

Unutarnji zidovi i strop izrađeni su od svijetlog Aspena. Klupe su izrađene od Aspena i toplinski obrađenog Aspena, a toplinski obrađen Aspen ili Alder koristi se i za vanjsko oblaganje.

Zaobljeni stakleni kut s dvostrukim vratima napravljen je bez praga, tako da je lako dostupna čak i osobama u invalidskim kolicima. Kompletna funkcija kabine kontrolira se pomoću Harvia Griffin Infra upravljačke jedinice.

 

SG1515KL


Dim. (mm) 1505 x 1505
Br.infra grijača: 6


SG2015KL


Dim. (mm) 1945 x 1505
Br.infra grijača: 7


SG2020KL


Dim. (mm) 1945 x 1945
Br.infra grijača: 8

Harvia Radiant infracrvena kabina

Harvia Radiant infracrvena kabina omogućuje opuštanje u toplini kad god Vam to najbolje odgovara. Kabina radi na izravnoj toplini infra elemenata koji proizvode infracrveno zračenja. Infracrveni topline pruža sveobuhvatni osjećaj opuštenosti i osvježenja. Toplina prodire duboko kroz kožu što ima nekoliko pozitivnih učinaka: potiče protok krvi, opušta mišiće, sagorijeva kalorije, smanjuje stres, opušta i fizički i psihički.
Harvia Radiant infracrvena kabina dolazi s jasnim uputama za instalaciju. Infracrvena kabina se može instalirati u bilo kojem suhom prostoru. Vrijeme rada, temperatura i rasvjeta infracrvene kabine jednostavno se postavljaju korištenjem upravljačke ploče. Kabina je spreman za uporabu u manje od deset minuta nakon uključivanja. Oba modela imaju radio / CD-player za reprodukciju Vaše omiljene glazbe.

Infracrveni kabine izrađene su od drveta Kukuta, ugodnog mirisna, svijetle boje. Vanjska površina je tamni orah furnir. Kabine imaju moderan dizajn i puno staklenih površina. Veliki grijači postavljeni su tako da toplina dopire do svih dijelove tijela. Klupe se lako skidaju radi čišćenja.

Infracrvena topline ne proizvodi štetna zračenja, međutim, zbog trenutnog podizanja temperature u tkivu uzrokovane toplinom, trebali biste konzultirati svog liječnika prije korištenja infracrvene kabine, ako ste trudni ili imate zdravstvenih problema.

SGC0909BR


Dim. (mm) 900 x 900
Br.infra grijača: 4
Za jednu osobu

SGC1210BR


Dim. (mm) 1200 x 1050
Br.infra grijača: 5
Za dvije osobe